top of page
  • Фото автораAdmin

50-річчя відновлення навчального процесу у післявоєнні роки

Оновлено: 21 груд. 2019 р.

Коли готуєшся до якогось заходу, то здається, що ти викладаєшся на всі 100, але з тривогою думаєш, що ж ще не зроблено. Дуже хвилюєшся щоб все вдалося. Так у ДНЗ "Гадяцьке аграрне училище" готувалося до 50-річчя відновлення навчального процесу у післявоєнні роки Гадяцької однорічної сільськогосподарської школи, яка нині є Гадяцьким аграрним училищем. І хоча заклад змінив назву і підняв рівень, але свій шлях у навчанні професії Бджоляр не змінив, навіть розширяє спеціалізації з бджільництва та інші аграрні професії. Сьогодні 20 грудня 2019 року заклад провів семінар до 50-річчя відновлення навчального процесу в школі. В ході семінару прийняли участь керівники ,науковці, бджолярі, виробники пасічницького інвентарю. Щиро вдячні всім учасникам за участь, не дивлячись на далеку відстань ви завітали і дали цінну інформацію для нас, а також самі ознайомилися з навчальним закладом, поспілкувалися з учнями, поповнили музей закладу подарунками. Дякую всім за те, що сьогодні були з нами.



Дуже гарно був виконаний гімн Бджоляра нашими гостями та учнями.



Важливі питання розглянуті з керівником експертної групи з питань євроінтеграції Мінекономіки Лозовицьким Олександром, заступником директора Департаменту АПР Полтавської облдержадміністрації Палієм Олегом, директором ННЦ "Інститут бджільництва ім. П.І.Прокоповича" Постоєнко Володимиром, м. Київ, зав.Гадяцьким відділом Інституту бджільництва ім. П.І.Прокоповича, м. Гадяч Ліпським Петром та Президентом ВУГС "Спілка пасічників України" Стретовичем Володимиром. В ході розмови дійшли вирішення спільної співпраці в науці, освіті, розвитку бджільництва.


@ДНЗ "Гадяцьке аграрне училище" Таку нагороду отримав колектив ДНЗ "Гадяцьке аграрне училище" за підписом заступника Міністра Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Інна Мєтєлєва. Для колективу це висока нагорода. Дякуємо за увагу і оцінку роботи колективу.

@ДНЗ "Гадяцьке аграрне училище" Департаментом АПР облдержадміністрації за підписом Фролова Сергія Олександровича Почесною Грамотою нагороджено Коренівського І. А., заступника директора директора, Штанько О.В. , заступника директора, Ященко В.С., методиста училища. Дякую за високу оцінку і підтримку колектива училища.

@ДНЗ "Гадяцьке аграрне училище" Бібліотека та музей поповнилися новими експонатами. Дякую ААВ-100 керівнику Руденко Володимиру та Руденко Євгенії за довгі роки дружби , за співпрацю і за чудові подарунки, якими будуть користуватися учні та слухачі нашого закладу.


@ДНЗ "Гадяцьке аграрне училище".

Йосип Йосипович Рачок є Лауреатом золотої відзнаки "за рентабельну пасіку",.благодійник,меценат, почесний пасічник України подарував закладу унікальний випуск навчальної літератури Історія досліджень Карпатських бджіл., автор Віктор Пилипенко. Ми в училищі подаємо учням матеріали в повному обсязі відповідно стандартів, програм, але без залучення навчальної літератури ніяка лекція не відбувається. Бо знання можна почерпнути і передати учням тільки від професійних бджолярів, науковців, практиків таких як В.Пилипенко, В. Гайдар, та інших авторів таких підручників . Здоров'я вам і натхнення до нових звершень на благо бджільництва.



46 переглядів0 коментарів
bottom of page