top of page
  • Фото автораAdmin

Запрошуємо на навчання ветеранів війни.

Шановні ветерани війни,учасники бойових дій! Державний навчальний заклад «Гадяцьке аграрне училище» відповідно до відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.06.2017 № 432 «Про затвердження Порядку та умов забезпечення соціальної та професійної адаптації осіб, які звільняються або звільнені з числа військової служби, з числа ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, членів сімей таких осіб, членів сімей загиблих(померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України та постраждалих учасників Революції гідності» надає освітні послуги із професійної адаптації, відповідно до освітніх програм, з дотриманням правил і норм охорони праці, техніки безпеки та виробничої санітарії в період надання послуг із професійної підготовки у сфері з первинної підготовки, професійної підготовки, перепідготовки і підвищення кваліфікації. В ДНЗ «Гадяцьке аграрне училище» можна отримати професію «Бджоляр». Ознайомлення з життям бджіл, виконання певних робіт з ними дасть душевний спокій і впевненість в подальшому житті. Бджоли це унікальне поєднання з природою, вони мають заспокійливий ефект, знімають стреси, депресії, а продукти бджільництва оздоровлюють організм. Під час навчання у ДНЗ «Гадяцьке аграрне училище» здобувачі освіти знайомляться з: історією розвитку бджільництва, експонатами та обладнанням в музеї з бджільництва, бібліотекою в якій налічується близько 7 тисяч навчальної літератури тільки з бджільництва, лабораторією, де проходить навчання з дослідження різних захворювань бджіл, визначення якості меду, проведення морфометрії бджіл та ін.

Крім професії «Бджоляр» в училищі можна отримати професії «Лісник»; «Єгер»; «Садовод»; "Овочівник»; «Столяр»; «Квітникар» за різними напрямками – первинна професійна підготовка, підготовка, перепідготовка, підвищення кваліфікації, курси цільового призначення. За результатами успішного завершення повного курсу навчання, здобувачеві освіти видається документ державного зразка. Училище проводить підготовку за професіями наближеними до природи, що дасть можливість психологічно відпочити. Також, опанувавши обрану професію, можна кардинально змінити своє життя, професійно адаптуватися і переформатувати вид своєї діяльності.

Для вступу необхідно подати наступні документи: 1. Заява 2. Копія паспорта 3. Копія ідентифікаційного коду 4. Довідка про місце реєстрації 5. Копія військового квитка 6. Копія документа про освіту 7. Медична довідка 8. 2 фото розміром 3*4

НАША АДРЕСА: Полтавська обл. м. Гадяч, вул. Замкова 1. Тел.: код 2 -06-75; 066-38-87-332; 099-28-39-394. Ел. пошта: gadagrosch@gmail.com.



107 переглядів
bottom of page