top of page
  • Фото автораAdmin

Патріотичний «Weekend з бібліотекою»

Для активних користувачів Гадяцької бібліотеки для дітей та їх батьків проведено черговий, захоплюючий та пізнавальний екскурс видатними історичними місцями Гадяча, присвячений визначній події 2023 року – 365-тій річниці підписанню Гадяцького договору та прийдешньому Дню захисту дітей.

Для всіх, хто зібрався на Замковій горі, була надана можливість не тільки помилувались чудовими краєвидами з древніх валів, а й побачили та дізнались багато цікавого про історію Гадяцького замку та Гадяцького острогу, відкрити невідомі сторінки історії бджолярства та ДНЗ "Гадяцьке аграрне училище". Під час чаювання та дегустації меду у навчальному закладу екскурсанти дізнались багато цікавого і нового про королеву бджолу та бджолину родину, унікальність і цілющі властивості продуктів бджолярства, взяли участь у тематичній фотосесії. Кожна дитина отримала на згадку від працівників училища чудовий подарунок – книгу про бджіл!

На завершення екскурсії присутні відвідали пам’ятний знак, де знаходилася садиба родини Драгоманових.

Від всіх учасників екскурсії висловлюємо щирі слова подяки директору ДНЗ "Гадяцьке аграрне училище" Сенчук Наталії Дмитрівні, викладачу Драюк Ганні Василівні за чудову, пізнавальну екскурсію та незабутні враження!

Дякуємо нашим ЗСУ за можливість проведення таких заходів. Тримаймо стрій разом!

Шановні користувачі, запрошуємо вас до участі у літніх читаннях та бібліотерапії!



8 переглядів
bottom of page